Aan de hand van het voorbereidde en ontworpen plan kunnen wij de aanleg of aanpassing van uw tuin uitvoeren. Wij kunnen zorgen voor de complete uitvoering van het ontwerp. De aanleg omvat alle werkzaamheden vanaf het eerste grondwerk tot de allerlaatste afwerking.

Afhankelijk van de periode van het jaar kan er met de aanleg worden gestart en daarbij is de plantenlijst en het beplantingsplan die hoort bij uw tuinontwerp voor ons een leidraad. De werken worden van te voren ingepland zodat de bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden.

De tuin zal nu eerst plantklaar gemaakt worden door evt. bepaalde delen te frezen of te nivelleren en ook andere grondwerken gebeuren, indien nodig, in deze fase van de aanleg. (enkele voorbeelden hiervan zijn: betuining aanbrengen langs een sloot en aanleggen van taluds)

In een volgende fase wordt er gemeten waar alles zal komen. Grote planten zoals bomen, hagen e.d. worden dan ook eerst ingeplant. De plaatsing van de borders met planten wordt ook uitgemeten pas dan kan pas echt begonnen worden met het andere plantwerk.

Na voltooiing van de werken wordt de tuin aan u overgedragen. Naar gelang uw voorkeur, kunnen wij eventueel ook het onderhoud van uw tuin verzorgen.

© 2018 alle rechten voorbehouden Tuinaanleg De Bock
Webdesign:
Pweb-solutions